In verband met COVID-19 kan het zijn dat de Bars wat vertraging oplopen bij PostNL.

Brievenbuspakje
Al onze producten leveren wij aan Nederlandse adressen. In de meeste gevallen word uw brievenbusbestelling de volgende (werk)dag in uw brievenbus geplaatst.

Verzenden
Wij garanderen 100% dat wij jouw pakket versturen om op dezelfde werkdag als u voor 13 uur besteld.

Echter kan het een enkele keer voorkomen dat het pakket vertraagd is door omstandigheden waar wij geen grip op hebben en wij proberen dan ook altijd zo goed mogelijk met je te communiceren indien mogelijk en gewenst. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen.

Zondag en maandag
PostNL bezorgt geen brievenbuspost op zondag en maandag.

Scholen, ziekenhuizen en grote instellingen
Wil je barbox versturen aan iemand in een school, ziekenhuis of andere grote instelling informeer dan van tevoren naar de juiste adressering, vraag of brievenbusdoosjes gewoonlijk goed ontvangen worden en of de interne post de ontvangst van dit cadeautje kan doen vertragen.

Huisdier
Is er een huisdier dat bij de post kan? Informeer de ontvangers dan over de komst van jouw cadeautje. Al is de verpakking heel stevig, onze product kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn voor huisdieren.

Andere verzendwijze
Wil je een andere verzendwijze? Neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we het regelen.

Bij warm weer
Bij browniebars doen we bij warm weer een sticker op de buitenkant van de doos die de ontvangers instrueert de eerst te koelen alvorens ze te eten. We adviseren je daarnaast in verband met de hoge temperaturen hen ook even op de hoogte te stellen van het doosje in de brievenbus.

Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Eisen aan de brievenbus

Voor een tijdige bezorging is het van belang dat de brievenbus op het ontvangstadres aan de eisen van de wet voldoet.

 We ondervinden soms vertraging in bezorging van onze producten die word veroorzaakt doordat de brievenbus niet voldoet en dan met name doordat de inwerpopening niet minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog is. Bij oude deuren en portiekwoningen is dat soms het geval. Ook kan het zijn dat klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels de inwerpopening verkleinen waardoor een brievenbusdoos er niet in past.

Uw bestelling wordt morgen op de post gedaan! Om uw bestelling vandaag nog op de post te doen heeft u nog: