Browniebars zijn na ontvangen zeven dagen gekoeld houdbaar. De houdbaarheidsdatum is een tenminste-houdbaar-tot-datum. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de Browniebars goed zijn tot tenminste deze datum mits ze de reis op een normale manier hebben gemaakt.

In de koelkast

Je kunt ze het best bewaren in de koelkast. Als de Browniebars lang op kamertemperatuur liggen, kunnen ze zacht worden. Voor je ze serveert, adviseren wij ze dan nog een tijdje in de koelkast te leggen. Staan ze op een zomerse dag buiten op een buffet o.i.d , leg er dan een koelelement onder. Invriezen adviseren wij niet want dit zal de Browniebars niet ten goede komen. Afhankelijk van de soort, wordt dit wat plakkeriger of juist droger.

Granola , Natural, en Candy bars

Deze  zijn na ontvangen zeven dagen kamertemperatuur houdbaar. De houdbaarheidsdatum is een tenminste-houdbaar-tot-datum. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat ook deze bars goed zijn tot tenminste deze datum mits ze de reis op een normale manier hebben gemaakt. Je kunt ze ook gewoon in een koektrommel bewaren.

Uw bestelling wordt morgen op de post gedaan! Om uw bestelling vandaag nog op de post te doen heeft u nog: